Wednesday, April 20, 2011

aku lemas!!! arghhhh cramp !!!!!


hahaha mesti sume pelik kn dengan entry kali ni........
tapi ade sbb kenpe tajuknya pelik sikit........
hurmmmm sehari sebelum kami menamatkn saat2 sebagai student KMJ,
kami KERIS, telah berkunjung ke Gunung Ledang's waterfall!!!!!!!!!!!!!
seronok giler.... Akhirnya, setelah sekian lame merancang aktiviti ini,
kami dapat merealisasikan impian CEO kami, SHIDIE, untuk mandi-mande di GL@Gunung Ledang
bersama2......... Well u got it SHIDIE ......


        
first time DIN melompat huhuhuh 
nak tgu die terjun hurmm bleh lepas 3, 4 orang terjun dulu.. hehehehhe

yahhh nazrinnn jadi superman.....

100 markah utk gary............ 
such a great memories........
                        
await cramp ka PIE?????

tikus pun cramp?
si tikus yang suke duk kat dsar air.......
nilah akibatnya kalau mnyerang buaya dalam air.....
klu nk tahu buayanya yg pki bju hitam ngah bdiri tepi mangsa yg pki bju biru hehhehehhehe


haaa... sekarang dh paham kn ??? knapa tajuk ddie pelik siket huhhuuh..... 
tgok laaa brape rmi yg injured ...PIE n si tikus cramp semasa berenang....
si IJAD lak special kes...... nak kenakan DIN tapi die lak yg lemas ....thanks to PIE jd lifeguard hari uh.........sib baek x teruk sgt hahhahahahhaha kelakar tolllll
but it's great experience hehehhe btol x?????
Tapi walau segala halangan yang menimpa... kami tetap 'Unite'...


coretan di gunung ledang......


8 komen *,*:

Anonymous said...

wah!! cam gempak je tjuk post kli ni...x sbr aq nak tngok pic org lemas..tp, pic org cramp xyah truk pn x pe kot..x best pn rsenye...tp, klu BRANI truk la!!!!

gary said...

agak2 nyela kan sape yg ltak komen ni
cam pie jek ..........
gambar org cramp la yg penting
HUAHUAHUAHUAHUAHUA

Anonymous said...

korg kne pahm knp dak pie tu cramp...dy kn jd pemndu pelancong, pstu jd lifeguard plak tu...terlalu bnyak kje dy buat aritu...tu yg cramp tu...

gary said...

hmmmmm alasan sme uh hhahahhahahah ni sape anonymous yg berkate2 ni hhehehehehe

Anonymous said...

tu bkn alasn la..tp kenytaan..
Ooo..pic yg korg trjun semua cntk2 je kn??pic yg trjun x jd x nak truk plak..jawb2??

gary said...

pasal gbr lompat x jadi???
tu bkn x jadi tapi style baru.......

Anonymous said...

ah, alasan je tu.

gary said...

mne ade alasan perkara benar hahahahah

There was an error in this gadget