Monday, May 30, 2011

kEmBali beRsaMa!!

iniLah Yang ku nAnTi2 KaN selama iNi sEmua ahli-ahli KERIS kini keMbaLi beRsaMa seTelAh peRpiSahAn yang meMeriTkaN kaT kMj.... waaa ayat....pAsir GuDaNg (PG) telah dijadikan tempat untuk peRjuMpaaN kitrg thAnKS to PiE sbb bagi KtrG stay UmAh kAu yang best n teRAsE cam Bt0l2 oWg bUjANg.. tapi kALi ni yaNg sPEciAlnYer kitRg disertai oleh DaK2 WAJIB TAYANG... hahah sAngAT hapPenIng yeee nilah aKtIvitI kaMi:....



haAa teNgoKlaH aDeW antara kTRg yang kENe bToLak daRi kaWaSan maSIng2 haa... 2 dh menjadi tUgaS IjAm angkut diErg waT daTaNg PG...... diEOwg sAmPai lebih kurang kol 7 lBih laa deKAt2 MaGRib..... thEn semua kumPul kat uMah PIE dalam kul 9...... kcuali DiN....  AkTvti yang peTameME gi mAnCIng kat taSIk daHlia... hahaha



yAnG reTi maNciNg nYer si PiE ngan NAzRIn yang laen YA adoh!!! duk beRgosiP jeah bKk cter2 hahha teMpt laen senyap jee mase mEmaNcing tapi ktrg biSinG gLer, 2 yang X dapat seEkoR ikAn poWn kCuali IJaM, udang teRsaNgkut kat panCinG die... hehheh...... dah lAme X geLak2 nGan DeMe..
nilah juare memancing ari uh ....

keeSokan paGinyEee ktrg g saRapaN umah PiE heheh.... skali ag thanks PiE n Mak die.. SOdAP

kat kolam umah pie....

perUt dah kOnYang.. apa lagi BerMulalah peJalaNan kaMi ke KoTa TinGgI watr fall.... hahahha beSt MaNdi... sesampai je kat sane tetibe hujan renyai lak hurmm tapi nasib menyebelahi kami... ternyata langIT cerah keMbali hahahah........ apa LagI terjun laaaaa





\

 waaa dah Puas mAnDi mAnDe... kami berSiap nk k uMah NazRin, maKan tenGah Hari heheh... tq NaZrin.. soRilahh maKaN banyAk sGt saMpai kene masak NaSi untuk kali kEdUa .. hehehe isshhhh mAAp x3, siB bAeK ktrg abes mAnDi cepat lPas je ktrg kuar Hujan punyer laaa leBaT.... alhamdulillah..

dah aBes maKaN kat umah NaZrin kami pown mAeN boWliNg laaa hahahha sAnGat seRoNok yeee dah la LeTih beRenaNg pown X aBes aG dalAm pejalanan seMua dah LEntoK TingGal driVer n co-Pilot jee yang berTahaN ....





kaLi nii PiE mEmEgaNg tiTLe JuAre tuK game yang kedue wau hebat ..... haa game pertame ijad yang menang... puas????
lepas uh aPew ag dh abes Maen bOwLing... balik lah umah.. bersihkan diri... seMuA Dh larat nk ManDi sOo semua seMayaNg maGrib then tidor........ hahha pOnAt yoOo?????.....

suRpriSe!!!!!! 
hahahha pas isYak kTrg GerAk umah DiN Nak Sambut birthday IjaM... parEnt din eMg semPOi.... seDap mak die maSaK.. ngan kEk laGi ... maNYak sgt... iJaM .... terkEjuT kEe???? hahha haPpy birtHdAy....



sembAng punyer sEmBang kAt umah DiN ktrg pown minTak diri lahh ngaN paRent DiN  & gERak g tGk waYAng ....

nk cAri tiKeT pown saMPai kEne g 2 wayang sbb kat JUsco tEbrAu dh penoh... so ktrG tgk mUvi kat KSL city hehhe mall bru...... kat sane kTRg berpeCah, adeW ygtgk KunGfu paNDa 3D n 70% g tGk piraTE of the caRribeans...

semua eNjOY... hahha diSebBkan ktrg x rehat lagi adew yg tiDo dlaM panGguNg hahaha mane x nyEee muVi seMua Kul 12 pAGi heheh

kul 2.30 paGi semua dh ngAntOk muVi pown dah tgk.... plaNning nak g Danga Bay... tapi seMUa dh X larat sOo baLiK lAa jawaBnyeEe.... maAp ShiDie leN kAli yeeee...



haaa tGklaAa muke2 dAk yg bru bGun tdooo.. haAHa peNat LAaa... samPae terlAt bguNyerrr..... keHidupAn daK bujAng.... pas uh ktrg g sara kat kDai mNe nTaH..... sbgai akTvitY last sBLum DeMe bALik ke umah maSinG2 kaMi g lah buKiT LeLayaNg (picture not available at this moment)... hhahah MAAP... akhirnyaa PeRpisAhAn terpaKse berlaku... kami menuju ke umah masing2,,, namun KenAngAN beRSama aKan kEKal untuk seLamAnYa... tapi ini bKn BuAt Kali teRakHir yeee... tGu JolAh.. :)

16 komen *,*:

m.rashidie said...

muahaha, nak pegi danga...

Anonymous said...

hahaha. adoyai cian cd

Anonymous said...

pie menang kedua2 game? Betol ker?

gary said...

yerrr terer die ari uh.......

Anonymous said...

bkn ejad menang game first then pie menang secnd game ke? Huhu...

Aizad Farhan said...

entah... Gary wat citer x betol... Nie yg makn dlm nie...huhu...

gary said...

alamak ye kew adoiii salah la ni ????? hurmm jgan ma5rah yeee abes nk kne btolkan k x???

Aizad Farhan said...

mesti kne betol kan....!!!!

Anonymous said...

nape taruk pic kecil2..truk je la cam biase...bru la nampk..

KERIS said...

udah beres hhehehhe

Anonymous said...

best kot korang...jelez...jelez.....

ejam said...

pape jelah korang... biler nak dtg n9 lak.... faizal ngan saman lak incharge en.. wahahahah... aku org ptrjya.. hahahahha

gary said...

oo bkan ABANG ke planner???? hahha tol ak shidie

pie said...

klu gtu kte g putrajaya la...

cdie said...

ok, next station n9 pastu naik putrajaya, yeah

pie said...

wokeyh....on2...
pas n9 n pj, kte wat trip g pahang plak kn...??

There was an error in this gadget